Infrastructuur

IT-infrastructuur speelt een belangrijke rol bij het beheer van activiteiten van KMO's: het ondersteunt de interne bedrijfsprocessen en het bevordert de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Dit zorgt voor een verbeterde efficiëntie, hogere productiviteit, betere communicatie en groeimogelijkheden.

Infrastructuur

Wij helpen u met...

Infrastructuur

Netwerkbeheer

Dit omvat bekabeling, switches, routers en draadloze toegangspunten. Dit zorgt voor betrouwbare en veilige communicatie.

Infrastructuur

Hardware

Dit omvat fysieke apparatuur die nodig is om je activiteiten uit te voeren zoals servers, computers, netwerkapparatuur, printers en opslagapparaten.

Infrastructuur

Gegevensopslag & back-up

Dit kan onder meer het gebruik van interne of externe servers, cloudopslagdiensten en het implementeren van regelmatige back-upprocedures omvatten.

Infrastructuur

Software

Dit omvat de specifieke programma's en applicaties die worden gebruikt om de operationele taken van het bedrijf uit te voeren.

Infrastructuur

Servers & opslag

Wij kunnen helpen bij het ontwerpen en implementeren van de server infrastructuur op basis van de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast zorgen we ook voor het beheer en onderhoud van deze servers.

Interesse?
Contacteer ons!

Interesse?
Contacteer ons voor
uw IT-support!