Cybersecurity

Cybersecurity is van essentieel belang omdat KMO's vaak kwetsbaarder zijn voor cyberaanvallen dan grote bedrijven. Dankzij het implementeren van cybersecurity maatregelen kunnen KMO's hun gegevens en netwerken beschermen.

Cybersecurity

Wij helpen u met...

Cybersecurity

Gegevensbescherming

Dit omvat het regelmatig maken van back-ups, het gebruik van versleuteling voor gevoelige gegevens, het implementeren van toegangscontroles en het trainen van medewerkers over gegevensbescherming.

Cybersecurity

Malwarebescherming

Dit omvat het regelmatig bijwerken van antivirusdefinities, het scannen van bestanden en e-mails op malware en het implementeren van spamfilters.

Cybersecurity

Netwerkbeveiliging

Dit kan worden bereikt door het implementeren van firewalls, het beperken van externe toegang via Virtual Private Networks (VPN's), het regelmatig bijwerken van beveiligingspatches en het gebruik van sterke encryptie.

Cybersecurity

Trainingen

Getrainde medewerkers zorgen voor bewustzijn over mogelijke dreigingen en helpen bij het verminderen van menselijke fouten.

Cybersecurity

2FA & MFA

Door een extra verificatielaag toe te voegen kan de beveiling van accounts sterk verbeterd worden. Naast een wachtwoord, wordt het moeilijker voor onbevoegden om toegang te krijgen tot systemen en gegevens.

Cybersecurity

Data-encryptie

Het versleutelen van gevoelige gegevens kan helpen bij het beschermen van informatie in geval van een beveiligingsinbreuk of ongeoorloofde toegang tot gegevens.

Cybersecurity

Firewalls

Firewalls helpen bij het beschermen van netwerken tegen ongeautoriseerd verkeer. Ze kunnen worden geïmplementeerd op netwerkapparaten, zoals routers en firewalls, om inkomend en uitgaand verkeer te controleren en te filteren.

Cybersecurity

Incidentrespons & herstel

Het hebben van een incidentresponsplan en het regelmatig testen ervan is van cruciaal belang voor KMO's. In geval van een beveiligingsincident moeten KMO's snel en effectief kunnen reageren om de schade te beperken en het herstelproces te starten.

Cybersecurity

Patchmanagement

KMO's moeten ervoor zorgen dat ze regelmatig beveiligingsupdates en patches toepassen op besturingssystemen, software en applicaties. Dit helpt bij het verhelpen van bekende kwetsbaarheden en minimaliseert het risico van exploitatie door kwaadwillende actoren.

Interesse?
Contacteer ons!

Interesse?
Contacteer ons voor
uw IT-support!